Corleone élménybeszámolók

Corleone élménybeszámolók

Dragon Ball Super - amikor kivan a fa..

2015. október 11. - MichaelCorleone

Szóval idén elindult egy új Dragon Ball sorozat, hosszú kihagyás után. Még 2009-ben kaptunk egy DB Kai-t, ami igazából csak a Z felújítása volt, szóval nem számít. Azelőtt ment a GT, ami inkább fanwork volt, mert a mester keze nem nagyon volt benne. Így mondhatjuk, kb. 15 éve nem kaptunk rendes, új tartalmat anime sorozat terén. Persze voltak filmek is, folyamatosan jönnek, utóbbi 2 már mozifilm is volt. Egyike ezeknek a 2009-es DBZ: Battle of Gods, ami remekre sikeredett, elrugaszkodott a megszokott formától, és több súlyt fektetett a karakterekre és a poénokra, mint a harcra, aminek szerencsére nem ment a rovására. A sorozat első fejezete, és ennek a BoG-nek a sztorija megegyezik, csak kibővítve és lelassítva. Ezzel nem is lenne probléma, ha nem általános iskolás gyerekmunkásokat béreltek volna fel, hogy rajzolják meg az egész sorozatot. A filmhez képest, mondhatom, pocsékul néz ki a sorozat, az első harcig még minden flottul ment, de amikor Kai bolygóján összecsapott Goku és Beerus, hát az megér egy misét. Még 9gag-re is felrakták, olyan gusztustalan és aránytalan volt a rajzolása. De gondoltam, az mégis csak egy sima ssj3 és egy isten összecsapása volt, nem egy isten az istennel. De a helyzet később sem javult… Amikor Goku isten lett, a harcok még mindig nevetségesen gagyik.

olyh06twliwrnysoeqqr.jpg

Most ez komoly?

Remélem a következő évadra lecserélik az egész csapatot, akik rajzolják, vagy jobban megpénzelik az egész sorozatot, mert ha belekezdenek a Resurrection F sztorijába, ott még nagyobb különbségek lesznek a film, és a sorozat között, és minden egyes epizód után rossz szájízt hagy a nézőben. Persze, nem az a cél, hogy úgy nézzen ki a sorozat, mint a film, de könyörgöm, ennél még a DBZ jobban nézett ki 15 éve.

A sorozat legnagyobb pozitívumaként viszont felhozható a főcímdal, ami viszont remekre sikeredett, igazi Dragon Ball hangulatot vonzz maga után.

 

A sorozat első 10 epizódja alapján a DBS : 6/10

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenybeszamoloim.blog.hu/api/trackback/id/tr157956656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása